Znate li što je Jadrankina otopina? Iskustva pokazuju nevjerojatne rezultate na zdravlje ljudi

Ako ste se ikad zapitali koji narod slovi za najzdraviji narod na svijetu, otkrit ćemo vam odgovor – najzdraviji su Japanci. Kako je to moguće, ako je dobro poznato da upravo Japanci žive u području visoke zagađenosti, a djeca im do škole hodaju po nogostupima iz kojih izlaze cijevi s radijacijom?

Jedan od ključnih razloga je taj što svakodnevno unose velike količine joda u svoj organizam. Pokazala su to brojna istraživanja, koja upravo nedostatak joda smatraju glavnim krivcem za razvoj najučestalijih bolesti, poput raka dojki, maternice i prostate, kao i problema sa žlijezdom štitnjačom.

Iako znamo da se jod u prošlosti često koristio u liječenju raznih bolesti, s pojavom farmacije taj element od neprocjenjivog značaja za ljudsko tijelo gotovo je potisnut u zaborav. Narod ipak nije odustao od tog “tajnog sastojka” za zdravlje, već je osmislio biljni koncentrat bogat jodom, kod nas poznatiji kao Jadrankina otopina.

S Jadrankinom otopinom do zdravlja

Podsjetimo se, jod se u ljudski organizam može unijeti morskom hranom. No ta morska hrana koju konzumiramo, uglavnom ribe i plodovi mora, moraju biti uzgojeni u njihovom prirodnom staništu, ne u bazenima, kako ih se danas ipak najčešće uzgaja.

Takvu, kvalitetnu morsku hranu, teško je nabaviti, a mnogim narodima je i vrlo skupa! Potreba i želja za prirodnim proizvodom bogatim jodom postoje unatoč tome u narodu pa je narod, snalažljiv kakav je, osmislio svoju zdravu otopinu.

Riječ je zapravo o biljnom koncentratu u kojem je prisutno i do nekoliko vrsta smeđih i crvenih algi, jer one su najbogatije jodom. Te su alge prirodnim procesom pretvorene u nano čestice, pa u takvom obliku odmah ulaze u stanice tijela.

Hrvatska varijanta te bilje otopine koju čine alge, destilirana voda i kalijev jodid nose naziv Jadrankina otopina, naravno, po ženi koja je osmislila recepturu, Jadranki Vrhovec. Nakon dugogodišnjih problema sa štitnjačom Jadranka je tražila spas, gdje drugdje, nego u prirodi.

Jadrankina otopina iskustva jod

Proizvod je najprije testirala na sebi, a budući da je imala vrlo pozitivno iskustvo s otopinom joda, odlučila ga je lansirati na tržište. I brojni korisnici ubrzo su počeli uviđati blagodati ove prirodne otopine. Jadrankina otopina jedinstven je dodatak prehrani kojeg je prepoznalo domaće, no i europsko tržište.

Jadrankina otopina dokaz je da priroda ima lijek za gotovo sve bolesti! Iskustva s Jadrankinom otopinom pokazala su da je izvrstan antibiotik za raznovrsne upale, podiže energiju te utječe na bolju funkciju mozga. Osim toga, štiti od srčanog i moždanog udara.

Planirate li uskoro trudnoću, obavezno se opskrbite Jadrankinom otopinom. Naime, nedostatak joda u trudnoći može izazvati povišeni krvni tlak, a kod djeteta čak i metalnu retardaciju.

Korisnici oduševljeni: Jadrankina otopina nas je spasila

Pretražujući po internetu, nismo pronašli nijedno negativno iskustvo s Jadrankinom otopinom. Mnogobrojni korisnici Jadrankine otopine ostavili su po forumima svoje komentare u kojima su oduševljeni rezultatima djelovanja otopine. Tvrde, Jadrankina ih je otopina spasila!

Reguliranje menstruacije, nestanak cisti na jajnicima i ranica na grliću maternice, samo su neka od pozitivnih iskustava žena koje su konzumirale Jadrankinu otopinu. Prehlade, migrene, pa čak i gljivična oboljenja u potpunosti su nestala njenim redovitim korištenjem. Naišli smo i na tvrdnje da Jadrankina otopina djeluje pozitivno čak i na depresiju!

Pozitivnim iskustvima s Jadrankinom otopinom nema kraja, od smanjenja umora, povećanja koncentracije i životne energije do ljepše kože i kose.

No važno je znati da vrlo dobra iskustva s Jadrankinom otopinom potvrđuje i znanost. U jednom istraživanju sudjelovalo je ukupno 64 žena, koje su za potrebe istraživanja dostavile kliničke i laboratorijske nalaze prije i nakon uzimanja Jadrankine otopine. Najčešći razlog korištenja otopine među ženama bio je bolest štitnjače.

Ukupno 98.5% ispitanica ocijenilo je učinkovitost Jadrankine otopinom ocjenom 4 i 5 dok je njih 76.6% ocijenilo da im je Jadrankina otopina pomogla iznad očekivanja! Zanimljivo je da niti jedna ispitanica nije navela nezadovoljstvo pripravkom. Ako vam sve ovo zvuči pomalo nerealno, preostaje vam jedino da započnete s uzimanjem Jadrankine otopine i sami se uvjerite u njezine blagodati za vaše zdravlje.

Svako iskustvo je dobrodošlo tako da slobodno komentiraje. 🙂