Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Otvoreni ste za nova iskustva i prilagodljivi za usvajanje novih ideja. Neki će zbog posla krenuti na put ili će većinu radnog dana provoditi na internetu. U ljubavi ćete biti odlučniji i preuzeti stvar u svoje ruke. Strasti će se zahuktavati pa će mnogi uploviti u novu ljubavnu vezu ili izaći iz one u kojoj su osjećajne zalihe već potrošene.

POGLEDAJTE VIDEO:Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Horoskop


VIDEO

Horoskop


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4. – 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Težit ćete kvalitetnoj promjeni u ljubavnom odnosu. No partner neće imati sluha za vaše potrebe i osjećaje. Ipak, strah će biti potpuno nepotreban jer će se na kraju sve povoljno završiti. Planirate li ulaganja u posao, dobro odvagnite razloge za i protiv. Bitnije odluke radije prebacite na sutrašnji dan.

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Očekuje vas uzbudljiv, ali i naporan dana. Imat ćete dovoljno vremena za druženje s prijateljima pa ćete nerijetko s njima voditi zanimljive razgovore i otkrivati nove teme. Netko će vam predložiti izlazak ili htjeti produbiti poznanstvo s vama, ali ćete oklijevati, osobito ako se radi o nekom s kime ste prijatelj.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Zanimljive vijesti stići će e-mailom ili SMS-om. Mogli biste dogovoriti susret s osobom s kojom se dopisujete putem interneta. Imat ćete mnogo energije i radnog elana, a svojom marljivošću skrenut ćete pozornost šefova. Umjetnici će biti puni inspiracije i stvoriti djela koja će biti odraz njihova trenutačna duševna stanja.

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Dan je kao stvoren za novi ljubavni početak ili intimne razgovore s osobom koja vam se sviđa. Iz prijateljskog druženja sve će se brzo pretvoriti u ljubavno. Školarci, prionite na učenje i prikupljanje potrebnih informacija, osobito ako ste maturant. Dvojbe vezane za upis na fakultet najbolje ćete riješiti razgovorom s roditeljima.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Bližnji će biti zaokupljeni osobnim zbivanjima pa neće biti zahvalni sugovornici. Imat ćete osjećaj da nemate s kime podijeliti probleme i na kraju se povući u svoju sobu. Provedete li večer u većem društvu, nećete se ugodno osjećati jer će vam sve izgledati usiljeno. Bolje je da vrijeme kratite uz knjigu ili film koji će vas opustiti.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 5

Odnosi među parovima proći će osjećajno preispitivanje. Partner će htjeti biti siguran u vaše osjećaje konkretnim djelima, a ne samo riječima. Na pragu ste velikih odluka koje će odrediti smjer vašeg ljubavnog odnosa. Dobre vijesti nekima od vas stižu na financijskom planu. Mogući su dobici od starih zasluga ili visokih položaja.

Foto: Canva (ilustracija)

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Imat ćete pune ruke posla. Dnevni raspored bit će prenatrpan, a poruke i neodgodivi zahtjevi pristizat će sa svih strana. Mučit će vas slaba koncentracija ili nezadovoljstvo zbog razočaranja u neke ljude. Strpite se, sutra ste već bolje. Imate li problema u prijateljskim ili partnerskim odnosima, ne reagirajte oštro. Razmišljajte dugoročno.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Težit ćete obrazovanju, putovanju i boravku u inozemstvu ili se aktivnije baviti duhovnim radom. Spretno ćete se snalaziti među različitim stavovima i u situacijama u kojima se ne osjećate najugodnije. Zračit ćete mirom i širiti pozitivnu energiju. Pogledi drugih zadržavat će se na vama. Osvojit ćete nekoga ili uspostaviti korisno poznanstvo.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Iako ćete često mijenjati raspoloženja, intuicija će vam biti savršena. Nepogrješivo ćete otkrivati namjere drugih ljudi ili njihove mane. Manje osjećajne neprilike ili partnerova prezaposlenost neće narušiti sklad odnosa. Radite li, ne opterećujte se poslom i ne dopustite da vam problemi s nadređenima pokvare planove za večer.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Skloni ste nepromišljenim akcijama kojima želite na brzinu nešto promijeniti. Izvući ćete pouke iz osobnih pogrešaka i suočiti se s pravim stanjem stvari. Radikalno ćete raskidati neke odnose i ugovore. Ne trčite pred rudo! Prije nego što nekoga osudite, budite sigurni da imate pravi razlog za to.

Couple man woman ignoring each other sitting on couch in silence at home turning away.

Foto: 123RF

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 5

Više ćete brinuti o svom zdravlju. Mogli biste posjetiti liječnika, a oni željni promjene svoga izgleda prepustit će se vještim rukama kozmetičarke ili frizerke. Vrlo uspješno rješavat ćete ljubavne teškoće, otkrivajući pritom novi smisao svoje veze ili braka. Na poslu su moguće promjene koje će vas neko vrijeme držati u neizvjesnosti.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...