Dnevni horoskop za nedjelju 28. travnja: Vagu čekaju povjerljivi razgovori, a Lava trzavice u vezi


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 2

Ljubav: 3

Posao: 2

Zdravlje: 2

Bit ćete skloni krajnostima, napeti i umorni. Nepromišljene odluke bit će posljedica vaše naglosti. Posvetite se omiljenim aktivnostima, a nemir izbacite fizičkim radom. Oprostite bliskoj osobi nedavnu uvredu ili propust i ponudite joj ruku pomirenja. Postupite li tako, dobit ćete ono što želite, a da to i ne zatražite.

POGLEDAJTE VIDEO:

horoskop


01:26

horoskop


|
Video: 24sata Video

Bik 21. 4. – 21. 5.

Ocjena dana: 5

Ljubav: 5

Posao: 5

Zdravlje: 4

Moguć je susret s dragom osobom koja živi u drugom gradu ili državi. Vodit ćete glavnu riječ u komunikaciji s bližnjima pa podijelite s njima svoje ideje i planove. Mogli biste se upustiti u novu ljubavnu vezu, no pazite da vaša sumnjičavost u sretan ishod svega ne pokvari ono što se počelo dobro odvijati.

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 3

Ljubav: 3

Posao: 3

Zdravlje: 2

Nastojat ćete slobodno vrijeme provesti tako da se malo opustite i nađete s ljudima koje dugo niste vidjeli. Neke stvari nećete moći planirati, a ni kontrolirati. Susretat ćete pojedince koji u vama pobuđuju nemir i nesigurnost. Očekuje li vas sutra naporan poslovni dan, ne trošite snagu nego se dobro naspavajte i odmorite.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Ocjena dana: 2

Ljubav: 2

Posao: 3

Zdravlje: 2

Borba za bolji život iscrpit će vas i natjerati da ozbiljnije preuzmete nove obaveze. Slobodno vrijeme posvetit ćete vlastitim interesima i tako pronaći potreban mir. Nečiji iznenadni posjet može vas razveseliti, ali vam i oduzeti dragocjeno vrijeme. Ako ste planirali obiteljski ručak, nemojte se iznenaditi ako ne protekne u ugodnom razgovoru.

Foto: Getty

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4

Ljubav: 4

Posao: 4

Zdravlje: 3

Zdravlje i forma iziskivat će povećani oprez. Proljetni umor i pad imuniteta mogli bi vas učiniti prijemčivima na viroze. Ojačajte organizam zdravom prehranom, redovitim unosom vitamina, a osobito kretanjem i vježbanjem. Ljubavne veze bit će obojene strašću i osjećajima, ali i ljubomorom i posesivnošću.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 5

Ljubav: 5

Posao: 5

Zdravlje: 5

Posvetite se dragim osobama koje ste zanemarili. Svojim ćete savjetima uljepšati drugima život, a i sami ćete se zbog toga osjećati dobro. Veselit će vas posjet zanimljivim mjestima, flert i upoznavanje novih ljudi. U vašem društvu nikome neće biti dosadno, bili vani ili kod kuće. Večernji izlazak uvodi novu osobu u živote slobodnih.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Ocjena dana: 2

Ljubav: 3

Posao: 4

Zdravlje: 2

Mnogo toga ovisit će o vama. Unosit ćete stabilnost i mir u svoj dom, ma koliko vam se to činilo teškom zadaćom. Ne opterećujte se dvojbama i pitanjima na koja ne možete dobiti odgovor. Mogući su povjerljivi razgovori s ukućanima, rasprave s rodbinom i usuglašavanje stavova u pogledu značajnih obiteljskih pitanja.

 mature woman and  daughter  talking

mature woman and daughter talking

|
Foto: Iakov Filimonov

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 4

Ljubav: 4

Posao: 5

Zdravlje: 4

Poduzet ćete potrebno s ciljem ispravljanja onoga što se bude moglo ispraviti. Neće vam predstavljati nikakav problem ispričati se ili nekome staviti do znanja da ste pogriješili i da ste spremni nastaviti tamo gdje ste stali. U razgovoru s rodbinom dotaknut ćete se teme nasljedstva i podjele imovine. Pazite da tu nešto ne krene nizbrdo.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 4

Ljubav: 4

Posao: 5

Zdravlje: 4

Dan je pogodan za kontakte s inozemstvom, učenje, pisanje stručnih radova, istraživanje i prikupljanje informacija. Imat ćete odličnu koncentraciju pa ćete bez teškoća pamtiti, a snalažljivost vam omogućuje da na internetu pronađete sve potrebne informacije. Vraćate li se s putovanja, dobro se koncentrirajte na vožnju!

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 5

Ljubav: 5

Posao: 5

Zdravlje: 5

Zaboravite na brige koje vas muče, posvetite se sebi i priuštite si nešto što vam mnogo znači. Izvrsno ćete se snalaziti u razgovorima, pa i onima koji bi mogli skrenuti u neželjene vode. Moguć je susret s osobom koja vam je mnogo značila. Doznat ćete prave uzroke prekida veze, oprostiti partneru izgovorene riječi i početi iznova.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 3

Ljubav: 2

Posao: 3

Zdravlje: 3

Pojačat će se vaša osjećajna nesigurnost. Zapitajte se ispunjava li partner vaša očekivanja i nade – možda je vrijeme za promjene i otvoren razgovor. Mogli biste se posvetiti čišćenju, možda čak i bojanju zidova u čemu ćete iskazati vještinu i smisao za praktična rješenja. Fizički rad oslobađat će vas crnih misli i negativne energije.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 4

Ljubav: 4

Posao: 4

Zdravlje: 5

Osjećat ćete teret promjena u obitelji. Zahtjevi i očekivanja bližnjih činit će vam se nerazumnima. Stavite im jasno do znanja da ne pristajete na sve. U ljubavnom životu sve kreće nabolje. Osoba koju volite uzvratit će vam osjećaje, a ako ste u braku mnogo nježnosti pokazat će da je vaša ljubav još jaka.

 

 

 

 Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...