Dnevni horoskop za petak 26. travnja: Ovan dobiva priliku sa simpatijom, Ribe trebaju odmor


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao:  5
Zdravlje: 5

Uloženi napori i trud počinju se isplaćivati. Prijatelj će vam uzvratiti uslugu ili pruženu pomoć na primjereni način. Slobodni će se naći u društvu osobe o kojoj već dulje maštaju. Imat ćete priliku više se zbližiti, a u tome bi vam mogli pomoći i prijatelji koji će vas ohrabrivati, osobito ako uvide da ste nesigurni.   

POGLEDAJTE VIDEO:

Horoskop


VIDEO

Horoskop


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4.  – 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao:  3
Zdravlje: 3

Za ono što volite naći ćete vremena i energije, dok ćete od nekih obaveza bježati. Iako ćete biti zaokupljeni ljubavlju i potrebom da ugodite partneru, neke se stvari neće odvijati prema vašim željama. Mogli biste ostati razočarani njegovim postupkom ili ophođenjem, no dan je odličan za razgovore i pomirenja.

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao:  2
Zdravlje: 2

Vodite računa o odmoru i dobroj organizaciji aktivnosti i raspoloživog vremena. Utjecaj drugih bit će istaknut. Morat ćete im se prilagođavati u većoj mjeri nego inače, čak i žrtvovati neke svoje planove i male radosti. U ljubavi će biti burno, ali bez vlastite poduzetnosti ne očekujte znatne pomake.

Rak 22. 6.  – 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao:  3
Zdravlje: 3

Dan je pogodan za poslovanje s bankama, rješavanje nasljedstva i razmatranje novčane situacije. Iskrenost i strpljenje pomoći će vam da učvrstite vezu i izgladite nesporazume. Slobodne Rakove očekuju ugodna iznenađenja. Otkrijete li prave osjećaje, dobro prijateljstvo može prerasti u nešto više.  

Foto: Dreamstime

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao:  5
Zdravlje: 5

Uspostavit ćete dobar odnos s bitnim ljudima, veseliti se zajedničkim kavama ili se istaknuti u nekom projektu. Iako ćete imati mnogo obaveza, naći ćete vremena za osobne interese. Krećete li na put u inozemstvo, pred vama su nezaboravni trenuci, osobito ako je putovanje ljubavne prirode.  

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao:  2
Zdravlje: 3

Okolnosti vam neće ići na ruku. Moguće su teškoće u sporazumijevanju sa starijim ljudima, roditeljem ili nadređenom osobom. Drugi će biti skloni kritizirati vaše odluke i odabire, no nećete se uspješno suprotstaviti valjanim argumentima. Neke će vam bitne informacije promicati ili će do vas dolaziti neprovjereni podaci.

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao:  4
Zdravlje: 5

Planeti nagovješćuju povećanu radnu aktivnost i promjene na radnom mjestu. Pruži li vam se prilika za novi poslovni početak, razmislite dobro prije nego odlučite. Bit ćete brižniji prema zdravlju. Dan je pogodan za promjenu izgleda i odjevnog stila. Slobodno vrijeme iskoristite za kupnju namirnica i detalja kojima ćete uljepšati dom.  

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao:  5
Zdravlje: 4

Simpatičan nastup i odgovorno izvršavanje obaveza rezultirat će pohvalom nadređenih, pa čak i prilikom za promaknuće. Znat ćete upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i pritom djelovati nenametljivo. Sanjarit ćete o osobi s kojom se odlično nadopunjavate, unatoč činjenici da vas tjelesno nedovoljno privlači.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao:  5
Zdravlje: 5

Snalazit ćete se u svakom društvu i uživati u promjenama. Intenzivan društveni i poslovni život najavljuje mogućnost novog ljubavnog početka. Mogli biste se zaljubiti gotovo preko noći, ali i prekinuti vezu koja je izgubila svaki smisao. U svim situacijama djelovat ćete odlučno. Svojim školarcima ćete pomagati u učenju.  

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao:  3
Zdravlje: 2

Nećete uspijevati pronaći zajednički jezik s poslovnim ili bračnim partnerom. Nadređeni neće imati sluha za vaše prijedloge i ideje. Vaše će izjave biti pogrešno protumačene pa će proizvesti burne reakcije kod sugovornika.  Ne zabrinjavajte se zbog manjih ljubavnih problema, osobito ako je u njihovoj pozadini običan nesporazum.  

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao:  5
Zdravlje: 4

Izbjegavajte rizična ulaganja, a dan nije pogodan ni za kupnje. Neki će morati podmiriti stara dugovanja. Moći ćete se pohvaliti ambicijom i entuzijazmom te prilično skladnim odnosom s ljubavnim partnerom. Poželjet ćete aktivniji i sadržajniji društveni život, a i sa svojim suradnicima i kolegama prisnije ćete komunicirati.  

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao:  3
Zdravlje: 2

Poslovni kontakti i odnosi mogu postati neizvjesni, pa ćete razmišljati o drugim mogućnostima ili tek pričekati na konačan razvoj situacije. Godit će vam izolacija od ljudi i njihovih problema. Odvojit ćete vrijeme za stvari koje vam čine zadovoljstvo ili se opuštati u društvu bliske osobe. Maštat ćete o odmoru i ljetovanju.  

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S DANIJELOM TRBOVIĆ: Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...