Dnevni horoskop za srijedu, 27. ožujka: Djevice bi mogle ući u vezu, a Ribe se zaželjeti zabave


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Bit ćete izloženi porastu dosadnih poslovnih obaveza. Živcirat će vas neučinkovitost i površnost kolega, no nemojte im zamjerati ako inače nisu takvi. Opustite se u društvu zabavnih ljudi. Potražite utjehu u malim stvarima, osobito trudite li se izići na kraj s novčanim teškoćama. Briga za nečije zdravlje nameće vam povećane troškove.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi Zodijaka

Horoskop


VIDEO

Horoskop


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4. – 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Preispitajte odnos s partnerom i nešto mijenjajte. Poradite na sasvim novom pristupu i pritom ne zaboravite biti i sami otvoreniji i topliji u onome što tražite od druge strane. Vaš će rad biti izložen očima javnosti. Intenzivirat će se pitanja vezana uz potpisivanje ugovora, parnice i pravne poslove. Mogli biste dobiti rješenje sudskog spora.

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Pretjerano isticanje dovest će vas u neugodnu situaciju. Brige vam oduzimaju energiju i strpljenje. Provjeravajte bitne podatke jer je istaknuta mogućnost previda. Ako ste roditelj, možda nećete moći izbjeći raspravu s djecom. No to je jedini način da obje strane iznesu svoja mišljenja i sve što je uzrok neslaganjima.

Foto: Dreamstime

Rak 22. 6. – 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Dan je kao stvoren za ljubav i ispunjenje intimnih želja. Osamljenima se smiješi promjena osjećajnog statusa. Značajan susret moguć je čak i u blizini vašega doma, stoga danas budite lijepi i dotjerani, čak i ako obavljatesamo rutinske obveze, npr, odlazak u dućan ili šetnju kućnim ljubimcem.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Od ukućana ćete tražiti odgovorniji odnos prema obavezama. Iako vaše zamolbe neće odmah pasti na plodno tlo, budite uporni pa ćete ostvariti cilj. Mogli biste dobiti posjete i to po svemu sudeći osobe koje biste najmanje poželjeli vidjeti. No možda se prevarite i shvatite da ste ih podcijenili i da vam je u njihovu društvu sasvim dobro.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 4

Pazite kako ćete se organizirati, ne ostavljate poslove za neke bolje dane misleći kako ćete sve stići. Poslije biste mogli biti zatečeni činjenicom da su vam neki rokovi pretijesni, a vremena je premalo. Moguć je novi ljubavni početak s osobom koju poznajete ili ste s njom surađivali. Imat ćete osjećaj da vas je spojila sudbina.

Foto: Dreamstime

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Kupnja automobila, namještaja ili računala potaknut će vas da izvidite mogućnosti podizanja zajma ili posudbe. Suzdržite se od nepotrebnih troškova. Rasprava s partnerom i članovima obitelji, rezultat su vašeg prenošenja poslovnih briga u dom. Previše toga prešućujete i držite u sebi pa nervoza eskalira tamo gdje je najmanje treba.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Brzo ćete razmišljati i kombinirati privatne kontakte i poslovnu učinkovitost. Bit ćete duhoviti i dobro raspoloženi u površnim susretima. Jače ćete se povezati sa zabavnom ženskom osobom. Mogla bi vam postati dobrom prijateljicom s kojom ćete zajedno izlaziti i zabavljati se. Jedna poslovna želja uskoro bi se mogla ostvariti.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Vaše će se strpljenje naći na kušnji. Preuveličavat ćete probleme i imati teškoća u komunikaciji s bliskim ljudima. Bit ćete neoprezni na poslu, gubiti dokumente i zaboravljati dogovore. Neki će biti izloženi partnerovoj kritici i nezadovoljstvu. Suzdržite se od komentara i ne započinjite svađu koja nikamo ne vodi.

Foto: Dreamstime

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 4

Bit ćete temeljiti i oprezni pa ništa nećete prepuštati slučaju. Stariji suradnici mogli bi širiti tračeve o vama, no pokažite im da vas te ne dira. Ograničavajuće okolnosti nadići ćete inteligentnim pristupom. Istaknuta je mogućnost brzopletih osjećajnih procjena i postupaka – raščistite odnose u nezadovoljavajućoj vezi.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Ne možete li sami izaći na kraj težinom posla kojeg radite, zatražite pomoć kolega. Svoju golemu energiju usmjerite na konstruktivan način u konkretne ciljeve – rušenje i svađe se ne isplate. Pružite partneru ili simpatiji još jednu priliku. Probudite u sebi makar malo zrnce nježnosti i topline, ostalo će sve ići samo od sebe.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Nesporazumi s radnom okolinom na vas djeluju poput prostora bez zraka. No baš to će vas potaknuti da izađete iz mrtvila, da izoštrite sva čula, pa čak i da napravite korak koji će iznenaditi i vas same. Bit ćete željni zabave i izlazaka. Moguće je poznanstvo koje će vas zateći nespremne. Ako ste u braku, bavit ćete se djecom i njihovim ponašanjem.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...