Fokusirani Zurovec rame uz Radića u Đurđevcu usred pregovora oko većine u saboru

Novoizabrani saborski zastupnik Željko Lacković koji je u parlament ušao kao nezavisni na listi Domovinskog pokreta i zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić susreli su se na đurđevačkoj svečanosti, obilježavanju Dana grada i blagdana đurđevačkog nebeskog zaštitnika sv. Jurja.

Radiću i Lackoviću su u prvom redu društvo pravili gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec koji je u sabor ušao kao zastupnik Fokusa te Dubravko Bilić gradonačelnik Ludbrega koji je na nedavno održanim parlamentarnim izborima bio kandidat na Nezavisnoj listi međimurskog župana Matije Posavca.

Foto: đurđevac.hr

Poznato je kako se nova vladajuća većina ne može formirati bez Domovinskog pokreta, pa se postavlja pitanje i je li ovo druženje ujedno i uvertira u novi savez na političkoj sceni.

Zurovec je na svečanoj sjednici Grada Đurđevca govorio u ime desetak pristupnih gradonačelnika, a Radić u ime saborskih zastupnika.

Foto: đurđevac.hr

U Đurđevcu se pojavio i počasni građanin toga grada general Mladen Markać kao i Darko Sobota te Tomislav Golubić. Županiju su predstavljali predsjednik Skupštine Koprivničko-križevačke županije Damir Felak te župan Darko Koren kao i njegov zamjenik Ratimir Ljubić, a na popisu gostiju pojavio se i Nenad Matić te zamjenik direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić kao i rektor Sveučilišta Sjever Marin Milković.

Našao se na popisu uzvanika i valpovački gradonačelnik Matko Šutalo, gradonačelnik Slatine Ilija Nikolić, prvi čovjek Otočca Goran Bukovac kao i načelnici niza podravskih općina te susjednih županija.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...