VIDEO Pogledajte kako je žena pripitomila Vučića. Lupala je po stolu. Ni zucnut više nije smio!

“Dogovoreno je”, “Nije dogovoreno”, “Dogovoreno je”… Tako je na sjednici Vijeća sigurnosti UN-a, na kojoj se raspravljalo o šestomjesečnom izvještaju rada UNMIK-a (Privremena administrativna misija Ujedinjenih naroda na Kosovu) na Kosovu, izgledala komunikacije između predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjedavajuće na sjednici, Vanesse Frazier s Malte.

Gospođa Frazier upravo se pripremala dati riječi Aleksandru Vučiću i kosovskoj predsjednici Vjosi Osmani. Istaknula je kako će oboje dobiti po tri minute da kažu što imaju, što se Vučiću nije baš svidjelo.

Ali Maltežanka ga je brzo dovela u red…

– Dajem im riječ, po tri minute svakom, kako je ranije dogovoreno – kazala je Frazier.

– To nije dogovoreno, ali nema veze – odgovorio joj je Vučić.

– Dogovoreno je – krenula je opet Frazier, kojoj je Vučić potom pokušao upasti u riječ.

– Nije dogovoreno – opet je kazao Vučić, a onda je Maltežanki bilo dosta. U jednom trenutku čak je udarila rukama po stolu.

– Moja zamjenica mi je kazala da je to dogovoreno s vama i neću dozvoliti da ona bude predstavljena kao lažljivica – ‘riješila’ je Vučića Maltežanka.

Vučić se kasnije bunio i jer je iza Osmani sjedilo više žena za koje je ona rekla da su žrtve silovanja i zločina na Kosovu kojeg su počinili Srbi. Pokazao im je fotografiju za koju je kazao da se na njoj nalazi Srpkinja Marica, koja je silovana i ubijena na Kosovu.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...