Majka Dankine ubojice stigla u tužiteljstvo, a sina i drugog osumnjičenog čeka vještačenje

Srpska policija traga već dvanaesti dan za tijelom djevojčice Danke Ilić (2). Curicu iz Bora u Srbiji usmrtila su, kako pišu srpski mediji, dvojica radnika Vodovoda, a lokacija tijela je nepoznata. Policija pretražuje Banjsko Polje i okolicu, ali pomaka i dalje nema. Osumnjičeni za ubojstvo, radnici Vodovoda Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), koji su je udarili službenim automobilom, ugušili, a onda i bacili tijelo prvo na deponij otpada pa na nepoznatu lokaciju, ne žele otkriti gdje je tijelo. Svetlana, majka Dejana Dragijevića stigla je jutros u Više javno tužiteljstvo, gdje će biti ispitana kao i njezin suprug Radoslav, piše Blic. 

Dejan Dragijević priznao je da je ubio djevojčicu koja je još bila živa nakon udara automobila, a rekao je i da su mu u prebacivanju tijela na novu lokaciju pomagali otac i brat. Brat je u međuvremenu umro dok je čekao odluku o pritvoru, a ocu je određen istražni zatvor od mjesec dana. Osumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić bit će upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uvjeti, odnosno čim više ne bude neophodna njihova prisutnost u dokaznim radnjama koje se trenutačno provode, potvrđeno je Blicu u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.

– Samo da se pronađe tijelo naše Danke, da znamo što su joj ovi monstrumi napravili i da je dostojanstveno pokopamo i znamo gdje doći na grob – rekao je za Blic Milan Ilić, djed djevojčice. Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...