Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao:  5
Zdravlje: 5

Odlične rezultate postizat ćete u sportu i umjetničkim djelatnostima. Planeti će povećati vaše intelektualne kapacitete i izoštriti koncentraciju. Konstruktivno iskoristite energiju kojom raspolažete, usmjeravajući je na rješavanje teškoća. Ljubavni partner sve vam je veća potpora, a i odnos s djecom postaje sve bliskiji.  

POGLEDAJTE VIDEO:Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Namještaju horoskopske znakove djeci


00:57

Namještaju horoskopske znakove djeci


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4.  – 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao:  2
Zdravlje: 2

Vaš rad i rezultati naći će se pred očima javnosti. Nadređeni će vas kritizirati, smatrajući da kočite razvoj jednog projekta. Dokažite mu da nije u pravu. Kontrolirajte osjećaje kad je ljubav posrijedi, jer tražite više nego što možete dobiti u ovom trenutku. Strpljenje će vam se isplatiti, a i druga će strana cijeniti vašu odmjerenost. 

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao:  5
Zdravlje: 3

Domišljatost i kreativnost pridonijet će vašoj poslovnoj uspješnosti. Zamole li vas šefovi da ostanete dulje na radnom mjestu, nemojte se buniti jer će to biti prilika da se dokažete, a i više zaradite. Mogli biste steći prijateljstvo s osobom suprotnog spola, no ubrzo biste mogli ostati zatečeni spoznajom da vam se sve više sviđa.

Rak 22. 6.  – 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao:  4
Zdravlje: 3

Nalet samopouzdanja bit će zaslužan za uspjehe na planu međuljudskih i ljubavnih odnosa. Ako ste u vezi uživat ćete u društvu partnera, a samci u intelektualnom nadmudrivanju sa zanimljivom osobom. Razmišljat ćete o novim ulaganjima. Planirate li kupnju automobila ili računala, dobro odvagnite odluku.  

Ilustracije samopouzdanja i posla

Foto: Pexels

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao:  5
Zdravlje: 5

Prijatelji će vas povezati s ljudima koji će vam pomoći u zapošljavanju. Uživat ćete potporu suradnika i nadređenih. Znat ćete kome možete vjerovati i briljirati u uvjetima vođenja pregovora i komunikaciji. Odlično ćete se zabaviti u društvu pa ne propuštajte priliku za izlazak. Njegujte stara prijateljstva.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao:  
3
Zdravlje: 2

Razmislite što je uzrok vašem unutarnjem nezadovoljstvu. Možda ste sami sebi zadali previsoke ciljeve ili se energetski trošite na pogrešne ljude i situacije. Ne očekujte od sebe nemoguće. Osjećate li zasićenost od svega, osamite se i tako priberite. Ne izlažite se nepotrebnim ljubavnim rizicima, osobito ako ste zauzeti.  

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao:  5
Zdravlje: 4

Više ćete cijeniti svoj rad i u poslovnim kontaktima nastupati samouvjereno. Nećete dopustiti da vas obeshrabri nečija zavist. Pojavit će se nove okolnosti na financijskom planu – postoji mogućnost da zaradite znatniji iznos novca. Partner će biti u pravu kada vam prigovori da ste odsutni duhom. Nedostaje mu više vaše pažnje.  

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao:  2
Zdravlje: 2

Netaktičnom izjavom mogli biste uvrijediti kolegu ili prihvatiti posao koji će vas previše iscrpljivati. Budite oprezni u radu s brojkama i novcem, osobito ako ste bankovni zaposlenik. Mnogo obaveza udaljit će vas od ljubavnih i obiteljskih zbivanja. Iako ćete toga biti svjesni, neće vam polaziti za rukom da nešto promijenite.  

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao:  5
Zdravlje: 5

Dan je pogodan za putovanje i poslovanje sa strancima. Sve što poželite, obavit ćete. Lako ćete učiti i prilagođavati se. Druženja i izlasci usmjerit će vaš život u novom smjeru i priuštiti vam mnogo ugode. Naći ćete se na meti otvorenog udvaranja, a i sami ćete uzvratiti istom mjerom i pritom uživati.

Foto: 123RF

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao:  3
Zdravlje: 4

Ako ste tek ušli u vezu, partner će se razotkriti u novom svjetlu, što bi vas moglo razočarati. No shvatit ćete da njegove mane nisu toliko velike kako su vam se činile. Moguća su financijska iznenađenja –mogli biste dobiti novac od osiguranja ili odštetu. Povedite više računa o načinu provođenja slobodnog vremena.  

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao:  2
Zdravlje: 3

Skloni ste promjenama raspoloženja i nepromišljeni, a time i brzopletim procjenama. Raščistite odnos u nezadovoljavajućoj vezi, osobito ako vas ispunjava gorčinom. Uputite partnera na propuste i objasnite što očekujete, a na što ne želite pristati. Šefovi će pogrešno tumačiti vaše riječi i stavove.  

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao:  4
Zdravlje: 3

Uspješni ćete biti na putovanjima i u pregovorima sa strancima. No iscrpljenost ćete teško izbjeći. Družite se s onima uz koje se osjećate najugodnije. Samci, unatoč na prvi pogled nespojivim karakterima, osoba koja vam se sviđa mogla bi biti upravo ona koja će najbolje znati ispuniti potrebe vašeg duha i tijela. 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...