Rumunj (35) kod granice probio rampu i zabio se u kolonu auta: Ozlijeđeno 19 ljudi, četvero teže

U subotnjem naletu teretnjaka na više vozila kod Okučana ozlijeđeno je 19 ljudi. Liječničku pomoć pružili su im djelatnici Opće bolnice Nova Gradiška.

– U našu bolnicu zaprimili smo 19 ozlijeđenih iz prometne nesreće kod Okučana. Još uvijek traje opservacija, sve one koji imaju lakše ozljede otpuštamo kući. U bolnici su zadržana četiri pacijenta s teškim ozljedama od kojih ćemo dvoje prebaciti u Zagreb. Nitko od njih nije životno ugrožen, uglavnom se radi o prijelomima zdjelice, rebara i ekstremiteta – rekla nam je dr. Slavica Konjević Pernar, zamjenica ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška.

Podsjetimo, u subotu, oko 16.40, blizu naplatne postaje Okučani vozač teretnog vozila rumunjskih registarskih oznaka je najprije bez zaustavljanja probio naplatnu postaju, odnosno rampu. Nakon toga, skrenuo je lijevo u smjeru graničnog prijelaza gdje je bez zaustavljanja najprije udario u jedno vozilo, a nakon nekoliko kilometara je udario u još 16 vozila, a potom sletio u odvodni kanal.

Rumunjskog državljanina (35) odgovornog za nesreću također su prevezli u bolnicu gdje su ga testirali na droge i alkohol, a više informacija o uzroku nesreće bit će poznato nakon obavljenog očevida i prvog ispitivanja.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...