Za trčanje su tajice koje upijaju znoj, a za pilates one rastezljive


Sportska odjeća postala je uobičajeni dio asortimana mnogih high street brendova, gdje svoje modne komade za vježbanje možete lako birati i kombinirati s raznim dodacima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Žene koje vježbaju


|
Video: KanalRi

Nekad ih je bilo teže pronaći, a danas utege, trake za vježbanje, sportske trake za kosu ili blokove za izvođenje vježbi možemo kupiti na gotovo svakom uglu.

Uz to, izgledaju odlično. Odjeću za vježbanje izaberite po vlastitoj građi i po vrsti treninga koji izvodite. Ako izvodite kardio, puno ćete se znojiti pa je važno da na sebi imate materijale koji upijaju vlagu, kako vam se znoj ne bi zadržavao na tijelu i kako bi vam regulirao tjelesnu temperaturu.

Ako je vaš omiljeni trening nešto poput pilatesa ili joge, važno je biti u udobnoj i rastezljivoj odjeći koja vas neće sputavati dok pokušavate zauzeti razne poze.

Ovisno o tjelesnoj građi, izaberite tajice koje vam nude potporu i oblikuju tijelo na način na koji želite. Isto možete odabrati za sportske topove ili grudnjake. Za veće grudi isprobajte grudnjake s većom podrškom ili one koji već imaju oblikovane košarice, ako vam je fokus na oblikovanju.

Za vježbanje kod kuće možete naći mnoštvo dodataka, poput mekih prostirki različitih traka za rastezanje i utega. Trening možete odraditi uz neki od tutoriala, a važno je osjećati se dobro dok vježbate – bili kod kuće ili u teretani. 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...