Zdravstveni radnici u Londonu tražili trenutni prekid vatre u Gazi: Nosili male lijesove

U Velikoj Britaniji su stotine zdravstvenih radnika sudjelovale u tihoj procesiji i bdjenju ispred sjedišta vlade u Downing Streetu kako bi izvršili pritisak za trenutnim prekidom vatre u Gazi.

Health workers participate in a silent procession during a vigil for Gaza in London

Foto: Hollie Adams/REUTERS

Procesija, koji su organizirali Zdravstveni radnici za Palestinu, počela je kod Westminsterskog mosta ispred bolnice St Thomas’, a završila je držanjem govora pred Downing Streetom.

Britanski zdravstveni radnici pojavili su se u uniformama, noseći male lijesove na kojima su bila ispisana imena ubijene djece.

Health workers participate in a silent procession during a vigil for Gaza in London

Foto: Hollie Adams/REUTERS

Prosvjednici su nosili palestinske zastave i transparente na kojima je pisalo “Zaustavite izraelski genocid u Gazi”. Izvikivali su “prekid vatre odmah” i “vjerujemo da ćemo pobijediti.”

Tihe procesije su se u isto vrijeme trebale održati, među ostalim u Torontu, Kuala Lumpuru, San Diegu, Johannesburgu, Parizu, Kalkuti, Belfastu i Dublinu.

 Source link

Jedna misao o “Zdravstveni radnici u Londonu tražili trenutni prekid vatre u Gazi: Nosili male lijesove

  1. I enjoyed it just as much as you will be able to accomplish here. You should be apprehensive about providing the following, but the sketch is lovely and the writing is stylish; yet, you should definitely return back as you will be doing this walk so frequently.

Vaša iskustva i mišljenje ...