Dnevni horoskop za subotu 23. 3.: Ovan neka se čuva praznih obećanja, Lavu treba druženje


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 2

Zanemarivat ćete znakove koje vam šalje organizam. Tjelesni napori jako će vas iscrpljivati pa se više odmarajte i izbjegavajte nošenje teških predmeta. Slobodnima će trebati prilično energije da bi se odlučili na promjene. Ne dopustite da vas bivši partner zaslijepi praznim obećanjima, osobito ako i sami znate da je tome sklon. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Horoskop


VIDEO

Horoskop


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4.  – 21. 5.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Prijateljske veze, odnosi s djecom i bavljenje hobijem dobit će na važnosti i ispunjavati vam slobodne sate. Neki će se naći u zagrljaju osobe koja ih već dulje vrijeme osvaja i utopiti se u moru osjećaja. Dan je pogodan za objavljivanje velikih planova, poput vjenčanja ili zaruka. Neki će baš danas ući u novu ljubavnu vezu.

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje:
2

Pred vama su nova iskušenja koja će zahtijevati duboko promišljanje, a prije svega izbjegavanje rasprava. Roditelji će  izvršiti velik pritisak na vas, ne bi li vas odvratili od ljubavne odluke. No ne dajte se smesti, najbitnije je ono što vi želite i smatrate ispravnim. Neki bi se mogli nesmotreno uplesti u odnos sa zauzetom osobom.  

Rak 22. 6.  – 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Dobar položaj planeta napunit će vas optimizmom, pa ćete ostavljati pozitivan dojam i prepuni nade ispravljati sve što je krenulo krivim smjerom. Bit ćete otvoreni i spremni za iskren i otvoren dijalog pa će odnosi u ljubavnom životu postati vedriji, a sreća će vam se smiješiti čak i u situacijama za koje ste mislili da im niste dorasli.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 4

Dugotrajni boravak u kući ispunjavat će vas nemirom. Radije ćete pribjegavati izlascima, kraćim putovanjima ili izletima u prirodu. Pojedinci ovog znaka uživat će u druženju s djecom. Novčana ulaganja u dom bit će nakratko obustavljena, možda zbog kakvog događaja u obitelji, slavlja ili vjenčanja na koje ćete se morati istrošiti.   

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Nećete odbijati pozive za izlazak, nego ćete okruženi prijateljima posjećivati poznata okupljališta. Neki će svojim šarmom i duhovitošću privući osobe željne zabave i neobveznog druženja. Dolazak prinove u vašoj obitelji ili među rodbinom, bit će razlogom slavlja do dugo u noć. Netko će vam najaviti dolazak iz velike daljine.  

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Nešto će vas vratiti u prošlost i podsjetiti na stvari koje niste dovršili i zbog čega vas grize savjest. Nije naodmet da o tome porazgovarate s nekim bliskim, tko će vam dati kvalitetne smjernice. Imate li veliku obitelj, na vaša će leđa pasti najveći teret. U odnosu sa starijima potrebno je više takta s vaše strane.  

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Ljubavna veza bit će vam osvježena strašću, a slobodni će se naći pred uzbudljivim prilikama. Možda ćete se zbližiti s osobom koju već dulje vrijeme poznajete ili upoznati nekog novog putem prijatelja. Ne osvrćite se na komentare i šaputanja zavidnih ljudi, nego uživajte u ljubavnim trenucima. Neka vam ništa ne pokvari doživljaj. 

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Osjećajni život pretrpjet će manje promjene. Mogli biste odustati od obećanja koje ste dali partneru i time izazvati njegovo negodovanje. Sviđa li vam se netko, nećete se ponašati odviše razborito pa biste mogli izgubiti početne dobre prilike. Ne budite brzopleti i ne pričajte previše o sebi ljudima koje nedovoljno poznajete.  

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Ljubitelji sporta i prirode mogli bi otputovati izvan grada i provesti ugodan vikend. Iz razgovora s nepoznatim ljudima doznat ćete zanimljivosti i prikupiti korisne informacije. Zaključite li da su vaši bližnji nemotivirani, preuzmite inicijativu i ispunite dan zanimljivim sadržajima. Možda već dugo niste bili u kinu, kazalištu ili koncertu. 

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 3

U potrazi za ljubavnim osvježenjem naletjet ćete na osobu koja vam neće biti do kraja iskrena. Strast će vam pomutiti razum, no s vremenom ćete spoznati kakva je druga strana. Nemojte biti skloni samosažaljenju. Provedete li ovaj dan dinamično i sadržajno, osjećat ćete se mnogo bolje, a i lakše ćete zaspati.  

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Zvjezdani raspored ne obećava ugodne trenutke, pa ćete se za dobro raspoloženje morati pobrinuti sami. Potreban je veći oprez osobito kada su posrijedi korištenje energije, briga o zdravlju ili vaše izjave. Osjetit ćete zasićenost obavezama, a trenuci nepažnje ili nedostatak samopouzdanja mogu vas udaljiti od dobrih prilika.Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...